Over Anouk

In 2011 studeerde Anouk Bakkers af aan de Hogeschool Utrecht als docent Nederlandse Gebarentaal. In 2012 haalde ze daar ook haar diploma Tolk Nederlandse Gebarentaal. Voor de opleidingen aan de Hogeschool Utrecht, ronde ze in Delft het VWO af, met als vakkenpakket economie en maatschappij en Duits en biologie als keuzevakken.

Na de middelbare school is Anouk gelijk begonnen aan de Gebarentaalopleiding. Vrijwel direct was het duidelijk dat dit niet alleen een leuke, maar ook een goede keus was geweest. Op de opleiding tot docent Gebarentaal heeft Anouk de keuzevakken Nederlands met Gebaren en ‘les geven aan kinderen’ gevolgd.Anouk

Sinds oktober 2011 is Anouk werkzaam als gebarendocent bij de Ambulante Zorg van Kentalis in Utrecht. Ze geeft twee dagen per week les aan onder andere ouders van kinderen die gebaren gebruiken in hun dagelijks leven en aan collega’s die gebaren nodig hebben tijdens hun werkzaamheden.

De andere dagen van de week besteedt Anouk aandacht aan freelance opdrachten als tolk en docent Nederlandse Gebarentaal en is ze als ‘possiblelizer’ betrokken bij de organisatie van Sencity Rotterdam 2013.

Neem een kijkje op deze website om er achter te komen wat Anouk voor u kan betekenen als tolk of docent.

Direct aanvragen
Laat hier uw gegevens achter en Anouk zal binnen een dag contact met u opnemen.

Uw naam

Uw e-mailadres of telefoonnummer